Hoe het online reserveringssysteem werkt

Online boekingssoftware was nog nooit zo gemakkelijk. Met hetzelfde gemak waarmee je een website vult plaats je ook vakantiehuizen, groepsaccommodaties, fietsen en alle andere verhuurobjecten op je site.

Software voor kleine en grote verhuurbedrijven

Wij zorgen ervoor dat het online boeken volledig in je website wordt geïntegreerd. Je klanten kunnen meerdere objecten, voor verschillende periodes in één keer boeken en desgewenst direct online betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard.

Neem contact op

Waarom AddRental boekingssoftware?

 • Met het planbord krijg je in één oogopslag een overzicht van de beschikbaarheid en kun je ook direct nieuwe boekingen toevoegen.
 • Je kunt automatisch contracten, (deel)facturen en betaaltermijnen genereren en (bevestigings)mails in de juiste volgorde laten versturen naar je Nederlands-, Duits- en Engelstalige klanten.
 • Je kunt e-mailsjablonen klaarzetten, zodat je nooit meer hetzelfde mailtje opnieuw aan het typen bent.
 • Met het CRM krijg je inzicht in boekingshistorie, kun je zoeken, filteren en maak je in een handomdraai lijsten voor bijvoorbeeld een mailing.
Handige functies

Begin te ontdekken

 • Automatisch contracten en facturen genereren
 • Contactenmodule
 • E-mailsjablonen
 • Planbord
 • Online-betalenmodule
 • Seizoenen en tarieven
 • Export naar boekhoudprogramma's
Reserveren-2.jpg
Boekingen.jpg

Bespaar tijd en geld

Vervang al je systemen en abonnementen door één compleet pakket waardoor je honderden euro's kunt besparen! Combineer de boekingssoftware van AddRental met een website of digitale nieuwsbrief van AddNoise en je kunt eenvoudig en betaalbaar je rendement verhogen.

Meer inzicht, minder kosten

Je kunt heel gemakkelijk je verhuurobjecten voorzien van speciale aanbiedingsprijzen en tarieven per periode. Daarnaast kun je aan een object accessoires koppelen die je bezoekers erbij kunnen boeken, zoals linnen, schoonmaak of verzekeringen.

Naadloze integratie in website

Zet je bezoekers om in klanten en haal het optimale uit een website die er niet alleen mooi uitziet maar ook nog jouw werk uit handen neemt

Koppeling met eigen boekhoudprogamma's mogelijk

Exporteer je boekingen en facturen naar boekhoudprogamma's zoals Exact, AFAS, Twinfield en SnelStart

Van reservering t/m betaling

Na het reserveren worden automatisch contracten en facturen opgesteld die je klanten eventueel in delen online kunnen betalen

Haal nog meer uit AddRental én je website

We hebben nog een aantal handige uitbreidingen gemaakt waarmee je nog meer uit Rental én je website kunt halen.

Bang dat je voor al dit moois teveel gaat betalen? Maak je geen zorgen, je hoeft alleen te betalen voor de onderdelen die je ook echt nodig hebt! Vraag een demo of vrijblijvende offerte aan als je ook wilt beginnen met verhuren!

 • Offerte module

  Hiermee kun je direct vanuit AddRental een offerte maken door een klant, een object en een periode te selecteren. De offerte wordt automatisch gegenereerd en kun je persoonlijk naar je klant mailen.

 • Facturatie module

  Hiermee kun je snel een factuur (met oplopende factuurnummers) opstellen die niet aan een order is gekoppeld. Daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen het overzicht van facturen te filteren en sorteren op bijvoorbeeld openstaande of verlopen factureren. Verder heb je de mogelijkheid om facturen direct te openen en bewerken.

 • Widget om zoeken en boeken te integreren in je eigen website

  Wanneer je gebruik maakt van Rental en je website niet door ons hebt laten maken is het nu ook mogelijk om het zoeken en boeken in je site te integreren.

  Met de Rental Widget heeft je eigen webbouwer de mogelijkheid om razendsnel de zoekbalk, het overzicht van objecten met filtermogelijkheid, de beschikbaarheid per boot en het boekingsscherm in de site te integreren door een stukje HTML in de website te plaatsen op de plek waar de widget moet komen.

 • Handig totaaloverzicht met alle boekbare periodes

  Ook op je website kun je een handig totaaloverzicht van al je objecten presenteren. Zo kunnen je bezoekers in één oogopslag zien welke objecten er überhaupt nog beschikbaar zijn. 

  Dit is goed voor conversie omdat het veel wordt gebruikt voor mensen die last-minute een object willen huren en ze vanuit het overzicht direct een boeking kunnen plaatsen.

 • Automatische contactmomenten met je klanten

  Met contactmomenten kun je klanten in aanloop naar hun vakantie of het moment van verhuur automatisch mails met daarin leuke informatie over de omgeving, informatie over het object en praktische informatie zoals bijvoorbeeld parkeren, locatie van de balie, etc. sturen.

  Ook kun je deze module inzetten om klanten een paar dagen (of andere zelf in te stellen periode) na het inleveren van het verhuurobject automatisch een mail te sturen met het verzoek om een review achter laten.

 • Geïntegreerde review module

  Reviews zijn vandaag de dag essentieel. Bezoekers zijn ook maar mensen en denken: 'als anderen dit bedrijf goed vinden, zal ik het ook wel goed vinden'.

  Je kunt de review module volledig laten integreren in de website en je klanten een aantal dagen na de vakantie of het inleveren van het verhuurobject automatisch een mail met uitnodiging voor het achterlaten van een review sturen.

  Wel zo makkelijk en aanzienlijk goedkoper dan dure externe review modules.

 • Website optimaliseren voor zoekmachines

  Ben je wel goed vindbaar in zoekmachines? Zijn de templates van je website nog wel van deze tijd en werkt je website goed in alle browsers en op alle apparaten? Bevat de site voldoende call-to action buttons en heb je inzichtelijk waar je bezoekers vandaan komen en wat ze doen op je website?

  Wij hebben jarenlang ervaring met het goed vindbaar maken van websites en weten dat de tijd en energie die we in de optimalisatie steken uiteindelijk hele goede resultaten oplevert.

  Onze werkzaamheden op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) hebben voor diverse klanten al geresulteerd in een flinke stijging van het aantal kwalitatief goede bezoekers, conversies en betere posities in zoekmachines.